Informativno srečanje

Vabljeni na predstavitev programa osebnega razvoja in študija telesno usmerjene psihoterapije Centra za integrativni razvoj Slovenija, v Ljubljani, 3.6.2023 ob 17:15 uri.

 Center za integrativni razvoj je v tem delu Evrope prvi akreditirani inštitut za usposabljanje o telesno usmerjeni psihoterapiji. V dvajsetih letih svojega obstoja je postal prostor za usposabljanje in izobraževanje številnih generacij telesno usmerjenih psihoterapevtov, ki so svojo strast in interes prepoznali prav v tem psihoterapevtskem pristopu. Z izobraževanjem v našem programu udeleženci pridobijo kompetence in pogoje za pridobitev licence telesno usmerjenega psihoterapevta, v skladu z vsemi evropskimi in lokalnimi standardi.

Prva generacija v Sloveniji  po uspešno zaključenem letu nadaljuje s študijem. Mi pa z velikim zadovoljstvom že zbiramo prijave za novo generacijo.

Če  se morda že nekaj časa spogledujete z našim programom osebnega razvoja, ali še iščete ustrezen program študija psihterapije, potem je to priložnost za vas. Predstavili vam bomo organizacijske vidike izvedbe programa, obseg, obveznosti, način plačila šolnine in postopek prijave ter vpisa. Tu bo tudi priložnost za vaša vprašanja. Srečanje bo organizirano samo v primeru zadostnega števila udeležencev, zato vas prosimo, da se na dogodek prijavite tukaj.

Lokacijo srečanja bomo vsem prijavljenim  sporočili naknadno, ker bo pred tem na istem mestu potekala izkustvena delavnica “Prepričanja”. V kolikor bi želeli še izkustveno doživeli naš program, se še vedno lahko prijavite na delavnico tukaj.  

Lepo povabljeni!